Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Инструменти

Флоксер ЕООД сме специализирана фирма за внос и продажба на материали, инструменти и аксесоари за мебелната и обувната промишленост. Продуктовата гама специализирани инструменти включва четки и съдове за лепило, ножчета за кроене, различни видове такери и пистолети за лепила

Поръчайте контейнер за лепило, четка за лепило или четка за почистване от лепила, различни типове четки за полиране, къси и дълги четки, макетен нож, пистолет за нанасяне на лепило или за пръскане на лепило, такер за кламери и автотапицерски такер за скоби за седалки.

Регистрирайте се в сайта и ще можете да виждате нашите цени за всяко лепило, а и всички останали материали и консумативи за обувната и мебелната промишленост, продукти за тапицери и автотапицери, за обущари и други занаятчии.

Нашите специализирани инструменти са предназначени за предприятия и занаятчии, специализирани в изработка на мебели (мека мебел), тапицери и автотапицери, обущари и други. Предлагаме специализирани инструменти - къси и дълги четки и съдове за лепило, макетни ножчета за кроене, различни такери и пистолети за лепила.