Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Спрей за дунапренSpray TR-85 20 лт
Спрей за дунапрен

Spray TR-85 20 лт

Регистрираните потребители могат да видят по-подробна информация.
Регистрация

 Лепило за материали от пяна. За залепване на порести материали (полиуретанова пяна), както и за дърво, метал и др., в тапицерската промишленост.

  Свойства:

  Прилага се с пистолет. Лепилото може да бъде оцветено, за да улесни визуално залепването. Идеално се нанася с пистолет, съхне бързо и пяната не набъбва. Висока лепливост с добра резистентност на топлина. Времето при открита повърхност е достатъчно. Бързо хваща под натиска на слепването.

  Технически характеристики:

Описание: Контактно монокомпонентно лепило на базата на синтетичен каучук.
Разтворители: Запалими (F). Съдържа n-хексан и толуен. Не е класифицирано като опасно според действащото законодателство, не съдържа вредни летливи вещества и се прилага чрез пулверизация. Трябва да се избягва вдишване на изпаренията.

Вискозитет: Brookfield LVT: 70-200 cP (mPa.s) на 22 ± 4°C
Съдържание на твърдо вещество (NV): 29 ± 2.5%
Устойчивост: Добра за минимум 6 месеца, ако се съхранява добре в затворени съдове, при подходящи условия без прекалена топлина, студ или влага.

  Начин на употреба:

  Слепване: За да се постигне максимално силно начално слепване, лепилото трябва да се нанесе върху двете повърхности. Когато не се изисква високо начално слепване, то то може да се извърши и едностранно, но трябва да се извърши незабавно на влажно, за да се постигне равномерно разпределение на лепилото. Залепваните материали трябва да бъдат сухи и без замърсители.

Препоръчително минимално сушене: При залепване с контакт, за 1 до 3 минути според дебелината на нанесения слой, разстоянието на пулверизацията, началния натиск на слепване, околната температура и влажност. Слепеното може да се използва веднага след залепването.

Време на открито (работно време): При контакт, няколко часа след слепването, според горепосочените фактори.
Диаметър на дюзата на пистолета: 1,5 mm.
Налягане на пулверизацията: 4-5 atm. (kg/cm2), с нормален пистолет.
Разстояние на пулверизация: 30-40 cm. за получаване на еднакво гладко покритие. От по-голямо разстояние, покритието не е толкова равномерно, ще стане по-бързо, но може да се развали лепливостта.

Почистване: Пистолетът трябва да се почиства след всяка употреба със съответен разтворител, като нашия DISOLVENTE N.

  Опаковка: 20 лт.

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).Още продукти