Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Plastikol P-1HR/68Plastikol P-1HR/68

Plastikol P-1HR/68

Регистрираните потребители могат да видят по-подробна информация.
Регистрация

 Полиуретаново лепило за основно залепване с късо монтажно време. Специално използвано в обувното производство като едно или двукомпонентно лепило с топлинна активация за залепване на сай към ходила. При подходяща предварителна подготовка притежава силно начално залепване и висока топлинна устойчивост. Каучуковите материали трябва задължително да бъдат обработени с SOLUCION HALOGENANTE. Лепилото има кратък период на съхнене и късо време за залепване. Подходящо е за много бързо залепване и при изисквания за силна пластичнст на залепването. При по високи изисквания за топло, водо и маслена устойчивост е желателно да се прибави 5% втвърдел INSODUR.

 Технически данни

Твърдо съдържание (%): 15.5 % +/- 1
Вискозитет по Brookfield LVF (3.12) 4.500 - 5.500
Температура на активиране (ºC) 70 до 80 ºC
Горещо отворено време: Кратко.

 Инструкция за употреба

 Направете предварителна подготовка на материалите подлежащи на залепване, намежете саята и ходилото и оставете да съхне минимум 20-30 минути при нормална стайна температура. Силно порьозните материали се нуждаят от двукратно намазване. За залепване с топлинна активация използвайте топлинен активатор (Инфрачервен, шоков и тн.) при 75-85ºС. Ако лепилото е било използвано като едно компонентно, активирането може да бъде извършено дори след седмица. Ако е използван втвърдител INSODUR времето за залепване е максимум 2-3 часа.

 Техника на безопасност

Лесно запалим продукт клас F. Избягвайте продължителните инхалаций с изпаренията на лепилото.

 Съхранение

Запазва добра стабилност за минимум 6 месеца ако баките са добре запечатени и съхранявани при нормални условия. Предлага се в опаковки по 20 и 5 литра.

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).