Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Imprimer PUR-3Imprimer PUR-3

Imprimer PUR-3

Регистрираните потребители могат да видят по-подробна информация.
Регистрация

 Описание и приложение:

 Грунд (импример) на основата на полиуретанов разтвор. Допуска употребата на втвърдител, според случая, като монокомпонентен или двукомпонентна смес с 5 % на DesmodurRFE или RC, според бързината на слепването (нанасянето).
 Специално разработено за обувната промишленост, за приложение в цехове за предварителни заготовки като основа на подметки от РVС и полиуретан, термопластичен каучук TR, гума и т.н., и като цяло при всякакъв материал за подметки при адекватна подготовка за залепване с полиуретанови лепила, халогениране или UV обработка.; с цел да се удължи времетраенето на ефективността на заготовките и да се подобри слепването и резистентността на мазнини, след слепването в обувната фабрика с лепило на разтворима полиуретанова основа, като нашия PLASTIKOL. Също така и подходящо за грундиране /т.е. за основа на кожа и други порести материали, които в последствие ще бъдат слепвани с лепила на основата на полиуретанов разтвор като нашия PLASTIKOL, за по-добро проникване и по-добро подсилено слепване.

 Технически характеристики:

Съдържание на твърдо вещество (%): 15 +/- 1.5%
Вискозитет Brookfield LVF: 250 a 500 centiPoises (mPa.s) a 22 +/- 4ºC
Време на съхнене: При 20ºC /50%, около 30 минути (с 5% от Desmodur RFE)
Годност (за смесване): При 20 ºC, 3 часа с 5% Desmodur RFE; и 24 часа с 5% Desmodur RC.

 Начин на употреба:

 Смесвате с 5% Desmodur и нанасяте върху надлежно подготвените материали, оставете да изсъхне минимум 30 минути и максимум 24 часа, като общо правило.
 Ако се прилага без втвърдител, нанасянето на лепилото може да се отложи за няколко седмици, винаги да се консервира първичната обработка за отстраняване на замърсители.
Най-често лепилото се нанася с четка или машина за залепване

 Възможни рискове при употреба!

Продуктът е лесно запалим. Вижте Данните за безопасност.

 Стабилност и съхранение:

 При подходящо съхранение на сухо и хладно място (18 ºC-25 ºC), стабилността е до 6 месеца. Продуктът трябва да се използва на тази температура, за да се постигнат оптимални резултати. Тъй като продуктът е чувствителен на студ, не трябва да се излага на температура приближаваща под и около 0 ºC.

 Опаковка :  20 лт

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).