Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Aquatack L-300

Aquatack L-300

Регистрираните потребители могат да видят по-подробна информация.
Регистрация

 Лепило на водна основа от натурален латекс с ниско амонячно съдържание. За съединяване на кожа, естествени тъкани и др. и като цяло на порьозни и влакнести материали към тях самите или към картони, при кожени изделия и в обувната промишленост.

 Спецификации:
Твърдо съдържание: 61 +/- 2 %
Съдържание на амоняк: 0'3 % , макс.
pH: 9 до 10
Вискозитет: 24 - 27 сек. (22 +/- 4ºC)
Разтворители: Няма.
Запалимост: Незапалим

Указания за употреба:

 Прилага се чрез спрей или слепваща фалцмашина. Може също така да се нанася и с четка, но работникът трябва да бъде много внимателен, за да не предизвика коагулация, която би направила невъзможно почистването на четката след като бъде използвана. Почистването на принадлежностите за нанасяне на лепилото, трябва да се извършва чрез амонячна вода преди продуктът да засъхне (коагулира).

 Методи на съединяване:

 Нанасянето може да се направи само към една повърхност, но ще е по-добре, ако е към двете повърхности за съединяване. При нанасяне върху едната повърхност, съединяването трябва да се извърши докато лепилото е все още влажно, за да се пренесе, като незабавно упражните достатъчен натиск, за да може латексът да коагулира, както и да помогнете на водата да се изпари, като поставите материалите на подходящо място за изсушаване.
 Ако лепилото се нанесе и на двете повърхности, съединяването трябва да се направи максимум 2-3 минути след нанасянето, докато продуктът е все още леко влажен, защото времето за контактно залепване (след като филмът е окончателно засъхал) е много кратко. При този начин на работа, когато прилагаме контактен натиск, латексът ще коагулира незабавно и ще доведе до залепване с голяма първоначална здравина.
 Важно е да се знае, че когато латексът коагулира, водата, която се отделя от филма трябва да може да се изпари през порьозните материали.

 Трайност и съхранение:

 Продуктът трябва да се съхранява на хладно и сухо място, между +5ºC и +30ºC. Ако се съхранява при тези условия, лепилото ще има трайност за период от поне 6 месеца. Опасност от замръзване под 5ºC.

 Показанията ни се основават на значителни лабораторни изследвания и на нашия опит, но това не освобождава потребителя от извършване на негови собствени тестове, поради разнообразието на материалите и различните условия на употреба, което прави отговорността при нанасяне Ваша.

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).Още продукти