Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Aquatack 300-SAquatack 300-S

Aquatack 300-S

Регистрираните потребители могат да видят по-подробна информация.
Регистрация

 Водоразтворимо контактно лепило за допълнителни работи в производството на обувки и в кожарската индустрия (колани и др.) за естествени и изкуствени материали, за покриване на токове, слепване на стелки с MONTAROL DIP-135 (разтвор). Подходяща устойчивост на топлина. Не съдържа разтворител. Незапалим. Нанася се със спрей. Висока лепкавост. Висока ефективност. Добро залепване с меки спойки.

 ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ:

Основа: изкуствен латекс.
Твърдо съдържание: 43 +/- 3%
pH: 9 - 10
Визкозитет Brookfield LVT: 100 – 1.000 mPa.s, a 22 +/- 4ºC

 ИНСТРУКЦИИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ:

 Лепилото се впръсква с въздушен пистолет (1 – 1.5мм диаметър и 2-3 бара), на тънък слой върху единия или и върху двата елемента, които трябва да се слепят, в зависимост от нужната първоначална здравина.  Материалите, които трябва да бъдат споени трябва да се почистят от прах, мазнини и др. и да се подсушат. Ако се нанесе само въху едната повърхност залепването трябва да стане веднага докато е все още мокра повърхността. Ако нанесете върху двете повърхности отвореното време е приблизително 30 минути, в зависимост от качеството на лепилото, шупливостта на материалите, температурата в помещението и вентилацията. Пресоването на елементите гарантира добрия контакт.
 Окончателната здравина на залепването не се получава докато не е елиминирана цялата вода. Времето, необходимо за това зависи от материалите и тяхната шупливост..

 Съхранение:

 Aquatack 300-S трябва да се съхранява на сухо и прохладно място, при температура между +5ºC и +30ºC. Съхранено при тези условия, лепилото запазва качествата си поне 6 месеца. Съществува риск от замръзване при температури под 5 ºC.
Този продукт не съдържа разтворители или други опасни компоненти, които е необходимо да бъдат опоменати.

 Нашите показания се базират на сериозни лабораторни проучвания и на нашия опит, но това не отменя неоходимостта от предварително тестване на продуктите от потребителите, тъй като разнообразието от материали както и различните условия ви правят отговорни за тяхната употреба.

Моля попълнете полетата, отбелязани със звездички (*).