Вход

Моля въведете Вашите потребителско име и парола!

EnglishБългарски
Общо за Флоксер

Внос и доставка на лепила, кожи и други материали за мебелната промишленост, Тапицерски материали, аксесоари и инструменти, включително за автотапицерии на автомобили и яхти.

Прочетете още
Лепила за автотапицери

Лепила и кожи за тавани и седалки на автомобили и яхти,
Аксесоари и инструменти за тапицер и автотапицери.

Прочетете още
Лепила за тапицерии на яхти

Здрави лепила за тапициране на авто седалки, тавани, волани.

Прочетете още
Флоксер ЕООД

Флоксер ЕООД е дружество, регистрирано на 18.11.1998 г. в гр. Пловдив. Започва дейността си с търговия на обувни материали, кожно-галантерийни, конфекционни и мебелни материали. Днес, фирмата е основен вносител на лепила и материали за обувната промишленост, извършва внос и доставка на лепила, кожи и други материали за мебелната промишленост, кожи за тапициране на мека мебел, тапицерии в автомобили, яхти и т.н. Флоксер предлага качествени обущарски и тапицерски материали на изключително конкурентни цени.

Продукти на месеца

През годините Floxer Ltd. се специализира изключително в продажбата на материали с приложение в обувната промишленост. Предлаганите материали и консумативи за производство на обувки включват - табани, финиши, термо бомбета, фортове, изкуствени и естествени кожи, лепила, пирони, конци и аксесоари за обувки.

Друга услуга, която Floxer предлага на своите клиенти, е сервиз и пълна техническа консултация за предлаганата богата гама лепила за производители на обувки и мебели - лепило за обувната и мебелната промишленост.

Голяма част от Клиентите на Флоксер се намират в градовете София, Пловдив, Габрово, Омуртаг, Русе и Пещера.

Флоксер - дългогодишен опит, добро качество на материалите и вежливо обслужване!